Recent Posts

  Etsin kavereita treffi ilmoitukset

  etsin kavereita treffi ilmoitukset

  Itse olen maileissa asiallisempi, pohdiskelevampi ja jotenkin kuivempi kuin livenä. Jotkut onkin varmaan lopettanut yhteydenpidon siksi, kun on kuvitellut että olen samanlainen väritön älykkö myös jutellessa. Totuus olisi selvinnyt helposti yhden tapaamisen merkeissä, mutta kaikki ei antanut mahdollisuutta.

  Pettymyksiä on siis tullut, mutta toisaalta aikaa on kulunut paljon enemmän "hukkaan" livenä kavereita etsiessä. Olen saanut netistä jo yhden lähikaverin, nyt koitan löytää toista. Kaipa se jossain vaiheessa löytyy, kunhan jaksan yrittää. Olen etsinyt myös omalta alueelta ja sepäs se ongelma just onkin.

  Kaakkois-Suomessa ei asu ketään. D Niin se on omasta kirjoitus fiiliksestä kiinni pystyykö antamaan mielenkiintoisen kuvan itsestään. Väliillä on inspiraatiota ja välillä ei huvittais kirjottaa yhtään. Mutta kun jotkut eivät vielä vuosienkaan jälkeen halua tavata. Minäkin kirjoitan tosi asiallisesti ja ehkä tylsästikin maileissa. Annan varmaan ihan vääränlaisen kuvan itsestäni. Mieluiten olisin kanssakäymisissä ihan face-to-face, virtuaalimailmassa treffailu ei vaan pidemmän päälle inspiroi ja jutun aiheet loppuvat aina jossain vaiheessa.

  Pari kertaa olen itsekin lopettanut mailailun kun on käynyt liian tylsäksi. Joten itse kannatan myös nopeaa livenä näkemistä julkisella paikalla esim. Mistä päin Suomea te muuten olette? Minä olen Lappeenrannasta ja tuntuu että tosi vaikeeta löytää näin pienestä kaupungista hengenheimolaisia.. Oon melkein naapuripitäjästä, eli Haminasta. Olen Turusta, ujo mutta kuitenkin valmis tapaamaan kasvotusten. Täällä on paljon yksinäisiä, mutta siinä on huonotkin puolensa: Uusia parin mailin tuttavuuksia löytyy siis melkein loputtomiin, mutta mistä täällä löytäisi jotain pysyvämpää?

  Olen lukenut netistä jotain kauhujuttuja, että toinen kirjoittelija on tullut tapaamiseen, katsonut päästä varpaisiin ja nauranut ja kävellyt tiehensä, joten tavallaan ainakin itse haluan pitemmällä kirjoittelulla varmistaa, että tulen kohdelluksi ihmisenä. Tosin olen tavannut vain vastakkaisen sukupuolen edustajia ei kuitenkaan deittailumielessä. Mä puolestani kieltäydyn jatkamasta pelkkää mailailua kovin pitkään, koska pelkään että toinen ei olekaan sitä mitä se väittää olevansa.

  Pahimmassa tapauksessa se saattaa olla joku ilkeämielinen tuttu, joka on tunnistanut mut ja tahtoo vaan lypsää musta meheviä paljastuksia levittääkseen niitä eteenpäin ja nauraakseen niille kavereidensa kanssa.

  Toisaalta ajattelen, että vaikka toinen olisikin juuri sitä mitä sanoo olevansa, sen naama saattaa tapaamisella paljastua tutuksi. Silloin saattaa kaduttaa, jos on kertonut itsestään liikaa.

  Njoo, kaikessa on riskinsä, mutta onneksi kauhutarinoita tapahtuu tosi harvoin. Mun on silti paljon helpompi mennä heti tapaamaan ja ottaa se riski, että toinen tulee vaan nauramaan mulle tai ei saavu lainkaan paikalle. Tähän mennessä tapaamiset on kuitenkin sujunut hyvin, vaikka takana ei aina ole ollut kuin pari hassua mailia joissa ollaan lähinnä vaihdettu puhelinnumeroita ja sovittu aika ja paikka tapaamiselle.

  Kaikki ihmiset eivät haluakkaan tavata Joko voi henkilö mättää jotenkin tms. Kirjoitusseuraksi kuitenkin voi sopia, jos siihenkään. Se on totta että netti tarjoaa niin helpon tavan tutustua että monille on erittäin helppo sanoa joka toiselle henkilölle että eipä taida kiinnostaa..

  Kun treffisivustoja kyllä on pilvin pimein.. Ja irc-galleriaan olen kyllä liian vanha. Googletat vaan "elokuva-forum" tai jollain vastaavalla hakusanalla. Tai teet tänne suomi Myös on livejournal ja ties mitä muita tuollaisia blog-sivustoja, jonne kirjottaessa avoimesti kaikille voi olla että joku uskaltautuu kommentoimaan. Ainakin omista teksteistä selviää millainen ihminen on kyseessä. Mutta ujous tai arkuus ottaa yhteyttä on tosin olemassa. Vaihtelee aika monien seikkojen mukaan..

  Varsinkin naisilla on usein helpompaa löytää netin kautta seuraa.. Miehissä on niitä jotka saattavat saada seuraa "helpohkosti" ja niitä jotka eivät saa millään Seuran saanti vaihtelee hyvin paljon ihmisestä ja asuinpaikkakunnasta.. Itse olen saanut "lukuisista" yrityksistä huolimatta vain yhden ja muutaman kanssa nyt jotakin juttelua. Muuten voi sanoa että aika heikosti on mennyt.. Sukupuolta ei liene vaikeaa arvata.

  Voihan alueenkin sanoa eli itäisestä suomesta Tosin asuinpaikalla ei hirveästi väliä, koska joka alueelta varmasti löytyy henkilöitä. Se on vain sitten usein ilmoituksesta ja henkilöstä kiinni että löytyykö vastaamishalukkuutta. Toki pääkaupunkiseudulla paremmat chanssit. Naiset saa helposti seuraa vain miehistä, jotka etsii joko seurustelua tai pelkkää seksiä.

  Kavereita sen sijaan on naistenkin vaikea löytää. Tai tietysti naisissa on niitäkin yksilöitä, jotka saa netistä kavereita pelkästään sormia napsauttamalla niin että niitä riittää jonoksi asti, mutta kuten sanoit, niitä on miehissäkin. Enemmistölle se on paljon vaikeampaa. Joten en nyt sanoisi tuon olevan mitään "turhaa yleistystä" kuten annat kommentillasi osoittaa.. Teet myös hauskan eron kommentissasi, etteivät miehet ja naiset voi olla kavereita keskenään jos nainen on hakijana, mutta ainakin itse ajattelen että näinkin voi olla.

  Tosin kommentistasi kuullostaa, että olet nainen joka seurustelee ja etsii ystäviä.. Toki se muuttaa hieman tilannetta. Saat tietysti niputtaa ne kaikki samaan listaan, mutta mun mielestä kaverit ja seurustelukumppanit eroaa niin merkittävästi toisistaan että niistä on parempi puhua erikseen. Ainakin ilman seurustelukumppania voi tuntea itsensä syvästi yksinäiseksi, vaikka olisi hyviä ystäviä niin paljon että joku niistä olisi aina valmiina tapaamaan kun kaipaa seuraa. Seurustelukumppaneita puolestaan voi olla normaalissa parisuhteessa vain yksi kerrallaan, ja useimmat kaipaa kai useampia läheisiä ihmissuhteita, joten myös kavereille on tarvetta.

  Tahtoisin todella tietää, jos en löydä tekstistäni tahatonta tulkinnanvaraisuutta edes silloin kun siitä huomautetaan Vai luitkohan vaan viestini vähän huolimattomasti?

  Mun mielestä miehet ja naiset voi kyllä hyvin olla ihan pelkkiä kavereita keskenään, riippumatta siitä kenen aloitteesta tutustutaan yms. Mutta jos mies suoraan toteaa etsivänsä vain seurustelukumppania tai seksiseuraa, ei sitä oikein voi tulkita niinkään että kaveriahan se vaan Arvasit sukupuoleni oikein, ja mulla on myös omakohtaista kokemusta siitä millaisia vastauksia naiset saa.

  En kuitenkaan seurustele, ja monien miesten tuntuu olevan hyvin vaikea ymmärtää että todella tarkoitan mitä sanon kun kerron etten etsi seurustelukumppania.

  Usko pois, naiset saa helposti vain iskuyrityksiä ja kaikenlaisia ehdotuksia. Ikävintä on, ettei niiltä aina välty silloinkaan, vaikka erikseen toteaisi ettei etsi seurustelukumppania tai mitään muutakaan kuin pelkkää platonista kaveruutta.

  Vastakkaissukupuoli tapauksissa se on aina jossakin määrin taka-ajatuksena. Jos on seurustelukumppani niin yleensä on myös ystävä, jos on ystäviä ilman seurustelukumppania niin silloinkaan ei ole yksinäinen. Outo kommentti on myös tuo, että toteat ettet seurustele, mutta et silti voi ajatella etsiväsi seurustelukumppania miehistä ainakaan niistä "kavereista"..

  Toki tuo ajatus voidaan ottaa loukkauksenakin vastapuolta kohtaan. Varsinkin kun joku päivä sitten toteat että "Nyt minä seurustelen. Tapasin yhden toisen miehen, mutta en voinut kuitenkaan tavata sinua". Se on totta, että toki naiset saavat hieman kaikenlaisia viestejä ja kaikki kommentit eivät todellakaan saata olla mitään kivoja. Kuitenkin valinnanvaraa usein löytyy vaikka muille jaettavaksi. Vaikka naiset ei saakaan helposti pelkkiä kavereita sen paremmin naisista kuin miehistäkään, sinnikkäällä yrittämisellä tai hyvällä tuurilla naiset voi aivan hyvin löytää niitäkin - se ei vaan ole helppoa, vaikka täysin mahdollista onkin.

  Mulla on muuten yksi avoimesti biseksuaalinen kaveri, joka on seurustellut myös naisten kanssa. Tiesin hänen seksuaalisesta suuntautumisestaan jo ennen tutustumista, muttei se ole koskaan haitannut mitään. Hänelle kelpasi pelkkä kaveruus, ja jos hän joskus sattuu ihastumaan muhun, uskon että me voidaan jatkaa siitä huolimatta pelkkinä kavereina. Tunnen ihan henkilökohtaisesti yhden naisen, jonka avomiehellä ei ole moneen vuoteen ollut yhtään kaveria seurustelukumppaninsa lisäksi.

  Valitettavasti niitäkin pareja löytyy, joissa edes seurustelukumppania ei voi laskea ystäväksi. Jos olet, sen voi aivan hyvin ottaa loukkauksena kaikkia naisia kohtaan. Tässä muutama syy sille, miksei kaikki naiset etsi elämänsä miestä aina sinkkuina ollessaan: Jotkut ei ole vielä eron jälkeen päässyt yli edellisestä suhteestaan. Osa naisista on lesboja.

  Ja niin, kaikki ei halua kertoa sitä netin esittelyviestissä. Jotkut naiset tahtoo olla oman elämänsä "herroja" ja elää sinkkuna koko loppuelämänsä.

  Joku on saatettu esim. Osa avioeron kokeneista on uskossa ja pitää uutta avioliittoa ja seurustelusuhdetta syntinä. Joskus elämäntilanne voi olla tilapäisesti sellainen, johon pitkäaikainen suhde sopii huonosti.

  Joku voi harkita esim. Lisää syitä löytyy varmasti, eikä omakaan syyni ole välttämättä listalla. Omat kokemukseni on täysin päinvastaiset, ja samaa on sanonut myös muut naispuoliset nettituttuni. Selvennän vähän sitä kun totesin, ettei valinnanvaraa omien ja tuttujeni kokemusten perusteella useinkaan löydy "vaikka muille jaettavaksi".

  Sehän ei vielä riitä suhteeseen, että miestä etsivä nainen ja naista etsivä mies kohtaa. Jos suhteesta tahtoo toimivan, siihen ei riitä pelkkä ihastuminen: Mielestäni valinnanvarasta voisi puhua vasta sitten, jos todella suhteeseen kelpaavia miekkosia olisi jonossa asti odottamassa sen selvittämistä, kohtaako kemiat ja saadaanko rakkaus kukoistamaan. Valinnanvarasta puhuminen on väärin, jos yhteydenotot tulee selvästi vääränlaisilta miehiltä.

  En nyt siis todellakaan tarkoita, että kaikkien naisten pitäisi saada se kaikkein komein ja tavoitelluin, fiksuin ja filmaattisin mies, vaan tarkoitan sitä että myös hyvin perusteltuja kriteereitä voi olla.

  Kuten siinä poronkasvattajan ja citynaisen tapauksessa, jossa osapuolet elää hyvin erilaista elämää ja arvostaa hyvin erilaisia asioita. Unohdinko tarkoituksella ne lukuisat kunnolliset sinkkumiehet, jotka asuu kaupungeissa ja on ehkä jopa akateemisesti koulutettuja? Sen sijaan väitän, että useimmat heistä etsii itselleen vain kaunista, hoikkaa ja sporttista naista - vaikka itse olisi ihan tavallisen näköinen ja liikakilojakin olisi jo muutama.

  Akateemisten kohdalla sen voi silti jotenkin ymmärtääkin, koska akateemista miestä etsiviä akateemisia ja muitakin naisia on vapailla markkinoilla niin paljon. Kuitenkin useimmat miehet koulutustasosta riippumatta etsii selvästi itseään tasokkaampaa naista. En kohdista kritiikkiäni mitenkään erityisesti miehiin, koska sama pätee varmaan naisiinkin.

  Vaikka suurin osa kummankin sukupuolen edustajista kiistää kaiken, ainakin omalla kohdallaan, käytäntö paljastaa asian todellisen laidan. Kumppanin haku on siis tässä suhteessa samanlainen asia kuin ruuan ostaminen, jossa kuluttaja puhuu yhtä ja tekee toista. Kyselyiden perusteellahan useimmat suosii kyllä suomalaista, puhtaista ja vähän käsitellyistä raaka-aineista kotona valmistettua ruokaa ja on myös valmiita maksamaan siitä, mutta käytännössä useimmat ostaa niitä halpoja hunajamarinoituja broilerinsuikaleita, saksalaisia pihvejä ja vaivattomia valmisruokia.

  Samalla tavalla useimmat väittää etsivänsä itsensä tasoista kumppania, vaikka käytäntö todistaa toista. Perustelut kerroin jo vastauksessa ja kyllä ne tuntuvat aika loogisilta.

  Se että sinä et ole bi tai lesbo, mutta vastapuoli on ei tarkoita sitä että ajattelisit hänen vain haluavan seksiä Sitä ei usein edes osaa ajatella sillä tavalla. En ainakaan itse ajattele, että yksinäisyys on mikään subjektiivinen tuntemus vaikka noinhan se saattaa ollakin.. Kuitenkin jos on niitä kavereita ja tuttuja ja monilla vielä se seurustelukumppanikin ja silti tuntee itsensä yksinäiseksi niin onkohan ongelma pään sisällä vai missä? Sillä ei henkilöä voi luokitella ainakaan yksinäiseksi..

  Toki jos kaverit tai seurustelukumppani puuttuu niin voi silloin tuntea itsensä yksinäiseksi, mutta monilla ei ole kumpaakaan En todellakaan ymmärrä niitä lukuisia valittelijoita, joita tälläkin palstalla on jotka kertovat kaikkien asioiden ja ihmissuhteiden olevan kunnossa ja ystäviä ym.

  Ulkopuolisiakin alkaa itkettää se yksinäisyyden määrä. Eihän sitä tarvitse miestä etsiä, mutta voihan sitä tutustua muuten vain. Kommenteistasi paistaa läpi, ettet halua tutustua koska he etsivät vain seurustelusuhdetta.. Varsinkin jos joskus ilmoitat löytäneesi jonkun niin etkö sitten huijaa vastapuolta kertoessasi ettet etsi ketään?

  Yleensähän kysymys on normaalista tutustumisprosessista, joka pitää käydä ystävienkin välillä läpi.. Eli ollaan yhteydessä ja tavataankin ja tehdään jotakin yhdessä jne. Tietysti jos tulee paljon yhteydenottoja, niin silloin tulee vastauksia monenlaisilta tyypeiltä.. Eli tuskin on kysymys siitä, etteikö sopiviakin yksilöitä osuisi kohdalle jos puhutaan seurustelusta ja ei niistä kavereista.

  Toki pitää yhtäläisyyksiä löytyä ja yhteisiä haluja. Sitä vain en ymmärrä, että miksi ei voi tutustua myös erilaisiin tyyppeihinkin. Monet tekevät hieman stereotyyppisen kuvauksen haluamastaan henkilöstä ja sitten etsivät juuri sitä yhtä ja ainoaa, jota usein vielä monet muutkin etsivät. Naisillahan sitä valinnanvaraa usein on jos he saavat myös vastauksia eniten siis jos puhutaan esim.

  Sinäkin kovasti peräänkuulutat tuota akateemisuutta eli luultavasti monille naisille se on tärkeää. Tietysti edellyttäen että mies on myös hyvännäköinen jne. Miehet ovat sen verran yksioikoisia että yleensä naisen ulkonäkö on merkittävässä roolissa ja muut asiat eivät aivan niin merkittävässä kuten tuo koulutus ym.

  Henkiöstä riippuen toki niilläkin on vaikutusta. Tuo on aivan totta että monien pitäisi tarkistaa niitä kriteereitään mikäli haluavat sitä kumppania ja usein saattaa olla yllätys jos se hyvä kumppani löytyykin niistä "huonoista" vaihtoehtoidsta mitkä eivät itselle olisi kelvanneetkaan paitsi sen jälkeen kun on todettu tämä kumppanin hyvyys jonkun toisen naisen tiimoilta.

  Itsekin kyllä joskus kuvittelin toisin, mutta totuus valkeni kun laitoin deitti-ilmoituksia eikä yhteenkään niistä tullut sitä miesten lupaamaa vastausvyöryä ellei pelkän seksin perässä juoksevia alkoholisoituneita spurguja lasketa — niitä kyllä riittää kaikkien naisten riesaksi.

  Silloin on usein parempi lopettaa tutustuminen ennen kuin ehtii ihastua, jottei joutuisi turhaan repimään itseään ja ihastustaan vaikean tilanteen keskellä. Etenkin akateemiset arvostaa usein akateemisuutta, ja on tunnettu tosiasia että enemmistö yliopisto-opiskelijoista on naisia.

  Akateemisille miehille riittää siis vientiä akateemisten naisten jäädessä hiukan huonompaan asemaan. Mä kun en ihan oikeasti tajua, miten tekstini voisi tulkita niin tekemättä sille selvää väkivaltaa. Toivottavasti ymmärrät myös sen, etten myöskään ajattele että kaikki heteromiehet tahtoisi naisista vain seksiä tai seurustelua. Kuuleehan sellaistakin aina välillä, että jos on edes yksi kaveri jonka kanssa viettää aikaa, vaikka sitten sellainen jonka kanssa ei ole mitään yhteistä, ei voi olla oikeasti yksinäinen.

  Jotkut muut puolestaan väittää, että yksikään seurusteleva ei voi olla yksinäinen - ei vaikka olisi kaukosuhteessa ja tapaisi kumppaniaan vain harvoin. Niitä vaivaa yksinäisyys, mikä voi johtua esim. Ja musiikkia fiilistelen ehkäpä enemmän kuin keskivertotallaaja. Tykkään keskustella maailmanmenosta, varsinkin esimerkiksi tasa-arvoasiat on sellaisia josta avaudun tasaisin väliajoin sille joka jaksaa kuunnella, mutta toisaalta lähden silloin tällöin enemmän kuin mielelläni johonkin jumputijumputi-yökerhoon tanssimaan ja juomaan drinkkejä.

  Musta löytyy myös sellanen puistohengailija-vesipiippuhippipuoli. Tuomitsevat ihmiset ei oo mun juttu. Niin ja joo, olen Nyt on ehkä vähän hakuammuntaa lähteä miittaamaan, jos ainoa mikä klikkaa on se, et ollaan molemmat sinkkuja. Foorumia alaspäin selaillessa pistää silmiin useampikin Tampere-ilmoitus. Pitäisiköhän meidän tältä seudulta uusia ystäviä etsivien matkia tuota pk-seudun ideaa ja tehdä oma ryhmä Facebookiin? Moi, täällä ois kans uusille ystäville tilaa Alunperin oon muualta kotoisin ja Tampereen kaverit on yksi toisensa jälkeen muuttanut muualle, joten vähän yksinäiseksi välillä käy.

  Kannatan myös tuota facebook ryhmää, se ois kätevä! Itekin etsiskelen kavereita Tampereelta ja nimenomaan sinkkukavereita olisi kiva löytää, sillä tässä iässä kaikki tuntuvat pariutuvan tai mummoutuvan. Ite oon siis vuotias. Perustin ryhmän Faceen nimellä TRE: Toivottavasti sinne ilmaantuu muitakin jäseniä, kuin minä. En onnistu kyllä löytämään ryhmää tuolla nimellä?

  Ounou, yritin kyllä laittaa asetukset niin, että sen voi löytää ihan kuka tahansa. Ajattelin tähän ketjuun kirjoittaa mielummin, kuin aloittaa täysin uutta ketjua. Etenkin kun tää nyt sopi niin hyvin mulle. Oon siis vuotias ihan justiinsa vastavalmistunut sairaanhoitaja. Oon nyt ensi viikonlopun aikana muuttamassa Tampereelle enkä tunne sieltä oikein ketään.

  Oon kyllä alunperin kotoisin Tampereen kupeesta, mutta kaikki kaverit ovat siltä suunnalta kadonneet. Niinpä uusia semmoisia olisi enemmän kuin kiva löytää. Sinkku siis oon, kuten ilmeisesti muutkin tässä ketjussa. Musta kiva tehdä kaikenlaista spontaania, siihen tosin tartten aina jonkun toisen. Oon tämmönen aika lapsenmielinen ihminen ja yks maailman parhaista asioista on nauraminen.

  Oisin niin onnellinen, jos joku lähtis mun kanssa talvella pulkkamäkeen ja kesällä vaikka yölliselle uimareissulle. Nimenomaan niitä sinkkukavereita olis tosi kiva löytää, sillä opiskelijakaupungista on kokemusta niistä kavereista, jotka toisen puoliskon löytäessään kokee jonkun ihmeellisen tylsyyskuoleman. Niistä ei tunnu saavan seuraa oikein mihinkään.

  Usein tuntuu myös siltä, että kauheen moni oman ikäinen alkaa kovaa vauhtia mummoutua. Mulla kun sitten olisi menohaluja vaikka mihin ja elämännälkä on kova. Ois mahtavaa saada yhteydenottoja. Nyt kun kesä on tulossa, niin ois kyllä ihan mahtavaa jakaa se kavereitten kanssa ja kokea unohtumattomia juttuja.

  Yhteydenotot sitten vaan osoitteeseen: Mäkin voisin itestäni raapustaa pienen esitelmän vaikka liityinkin jo tohon facebook-ryhmään ja oottelen hyväksymistä.

  Olen siis parin viikon päästä vuotta täyttävä muija ja muutin Kotkasta Tampereelle kuukausi sitten. En tunne täältä vielä ketään eli uudet tyypit on enemmän ku tervetulleita. Töitä en oo vielä saanut ja alkaa aika käymään vähän pitkäks Sinkku en ole mutta poikaystävä asuu Kotkassa ja muutenkaan en oo mummoutuja-tyyppiä joten musta saa kyllä seuraa niin kahville,leffaan kuin myös bilettämään. Pähkinänkuoressa oon sosiaalinen ja omassa kaveriporukassa se joka kertoo tyhmiä vitsejä, erittäin koirarakas oma hauva jäi Kotkaan porukoiden hoivaan ja ihan jees tyyppi.

  Haluisin kovasti päästä tutustunaan kaupunkiin ja uusiin ihmisiin paremmin. Olisi kiva käydä esim shoppailemassa, kävelyllä, mulla on 2 koiraa, ja hengailla vaan. Täällä myös Tampereelle jonkin aikaa sitten muuttanut, 22 vuotias lähihoitaja tyttönen vailla ystäviä ja uusia tuttavuuksia. Olen kiltti mutta räväkkä persoona. Mun kanssa on helppo tulla toimeen.

  Tykkään kaikesta spontaanista hulluttelusta ja itsensä haastamisesta. Olisi kiva löytää seuraa niin urhelemaan, kahville kuin bilettämäänkin.

  Sekä rakastan matkustamista joten olisihan se kiva lähteä kaverin kanssa vaikka lomalle Mulle voi laittaa viestiä vaikka sähköpostiin tinuli93 hotmail. Laita päivänkakkara viestiä kohta 31v sinkkunaiselle Treelta Ja muutkin mm. Hei vieläkö facebook-ryhmässänne on tilaa?

  Luin tän ketjun läpi ja ajattelin itekkin raapustella tänne jotain. Eli olen pian 32v ja kavereita vailla Tampereen seudulta. En asu Tampereella, mutta rajakaupungissa kuitenkin.

  Kaikki omat kaverit alkaa oleen perheellisiä ja seurustelevia, joten seuraa kahville, lenkille, baariin ym.. Viestiä voi laittaa kms83 suomi Olipa mukava löytää tällainen viestiketju! Olen vuotias yliopistosta vastavalmistunut sinkkunainen vailla uusia kavereita. Lähestulkoon kaikki tamperelaiset ystäväni ovat muuttaneet muihin kaupunkeihin ja kaipaisin elämääni jotain uutta.

  Olisi kiva löytää samanhenkisiä ystäviä, joiden kanssa voisi vaikkapa piipahtaa rock-keikoilla Tampereen kuppiloissa, lenkkeillä koirien kanssa, käydä salilla tai kokeilla uusia harrastuksia. Muhun saa yhteyden tiinalt86 gmail.

  ..

  KOVAA PANOA ONLINE CHAT

  AMMAR, 25, Helsinki - Etsii kaveriseuraa. 5 Caroliina, 21, Kerava - Etsii kaveriseuraa Eveliina, 32, Vantaa - Etsii miespuolista treffiseuraa, ikää vuotta. Ystävää etsimässä -palvelussa voit etsiä ystävää, seurustelukumppania, Kumppania voi hakea palveluun jätetyistä ilmoituksista, tai voit jättää sinne oman . Selaa, jätä ilmoitus ja löydä ystäväsi! Etsitään: ystävää . Etsin leppoista kaveria, jonka kanssa voisi kuluttaa kauniit vapaapäivät lätäköitä yhdessä. Girls porno sara syyskuu Mies kaipaa apuanne treffi-ilmoituksen tekoon. Ja lähtökohtaisesti on aina vähän outoa, jos ensin etsii kaveriksi, ja vain myöhemmin ehkä. tammikuu Netin treffipalstat eivät ole tarkoitettu vain epätoivoisille sinkuille, vaan Idean ystävien etsimiseen netistä Riina sai vanhalta kaverilta, joka Ei niitä montaa ollut, muuta yksi ilmoitus vaikutti kivalta ja päätin vastata siihen. AMMAR, 25, Helsinki - Etsii kaveriseuraa. 5 Caroliina, 21, Kerava - Etsii kaveriseuraa Eveliina, 32, Vantaa - Etsii miespuolista treffiseuraa, ikää vuotta.

  SEX SHOP LAHTI SEKSISEURAA VARATUILLE

  : Etsin kavereita treffi ilmoitukset

  MASSAGE FUCK MILF PETA JENSEN PLANETSUZY 864
  PORNOA SUOMESTA AMATEUR CUMSHOT 627
  EREKTIO HIERONNASSA VIDEO CHAT PORNO GRATIS Lisää syitä löytyy varmasti, eikä omakaan syyni ole välttämättä listalla. Kumppanin haku on siis tässä suhteessa samanlainen asia kuin ruuan ostaminen, jossa kuluttaja puhuu yhtä ja tekee toista. Mikä järki tossakin on ollut jollakulla kaivaa vuoden nimetön aloitus "Yksinäisyys"- keskustelupalstan etusivulle ja millä keinoin etsin seksiseuraa posti kannelmäki aukioloajat ton teette, kun mun järkeen kun ei edes mene, että miten tollasia vanhoja nimettömiä tekstejä edes olisi mahdollista Suomi Rakastan teetä, punaviiniä ja villasukkia. Jos sun puolesta joku tekee myyvän ilmoituksen, niin hyvin pian selviää se, ettet olekaan juuri se tyyppi joka ilmoituksesta käy ilmi. Olen kärsivällinen, enkä oleta asioiden muuttuvan hetkessä. Oisin niin onnellinen, jos joku lähtis mun kanssa talvella pulkkamäkeen ja kesällä vaikka yölliselle uimareissulle.
  Rentouttava hieronta thai pic 200