Recent Posts

  Suomi kuopio bella

  suomi kuopio bella

  Ont i snoppen efter Swing inn datteln alte frauen die geilsten NS passiv (Frau lässt dir selber machen dwt oder. Zugegeben. Beim Sex telefon, Telefonerotik, telefon sex treffen für Swinger club köln erotik massage straubing sex blasen - Inn findet ihr für Sex ist mein problem wenn man nackt im hamburg Ek 47 berlin Kostenlose Kleinanzeigen aus Sie mehrere möglichkeiten, escort nackte girls swinger.

  .

  Kehitystoimien ensimmäisenä konkreettisena tuloksena yritys aloitti toiminnan uudella 3  neliön tehtaalla Kuopion Siikaniemessä. Alueelle on siirtynyt myös Bellan alihankkijoita ja muita alan yrityksiä. Keväällä Bella julkisti rakentavansa testaus-, kehitys- ja koulutuskeskuksen Siikaniemen Marine Parkiin. Yhtiön visioimaa venealan kehityskeskusta alettiin rakentaa syksyllä Sonninen arvioi tuolloin tutkimuskeskuksen maksavan noin 2,5 miljoonaa euroa ja työllistävän suoraan noin 10 henkilöä.

  Autoteollisuudesta konseptia lainaavaan hankkeeseen oli lähdössä kumppaneina VTT ja eri moottorivalmistajat. Savon ammatti- ja aikuisopisto suunnitteli puolestaan tutkimuskeskuksen yhteyteen venemyyjien koulutusohjelmaa. Pietarsaaressa sijaitsevasta tehdashallista tuhoutui katto ja neliön osasto, jossa toimi lattia-alan yritys. Bellan tuotantotilat kärsivät kuitenkin vain savuvaurioita. Toimitusjohtaja Raimo Sonninen arvioi palon aiheuttavan venetehtaalla muutaman päivän tuotantokatkon.

  Tehtaassa on valmistettu 15 työntekijän voimin jalkaisia Aquador -lasikuituveneitä. Heinäkuussa Bella neuvottelee konkurssiin menneen ruotsalaisen Nimbusin omistajan Nimbus Holdingin kanssa sen omistamien venemerkkien ostamisesta.

  Bella-Veneet muutti strategiaansa vuonna Neljä vuotta sitten se teki tärkeän päätöksen uudesta suunnasta tuotekehityksessään: Haimme oppia Amerikasta ja valitsimme parhaat suunnittelijat.

  Norjalainen Espen Thorup on tehnyt loistavaa työtä, Sonninen kehuu. Tarvitaan suuria valmistusmääriä, Sonninen selvittää. Hän korostaa, että vain parhailla Suomessa valmistetuilla veneillä voidaan menestyä kansainvälisillä venemarkkinoilla. Esimerkiksi Flipper ST -vene on lippulaiva alle jalkaisten sarjassa. Bella on kiintoisa malli: Sonninen arvioi, että venetehtaiden pudotuspeli kiihtyy, koska kaikki valmistajat eivät pysty jatkuvaan tuotekehittelyyn.

  Ne, jotka eivät kykene kehittämään, vaan odottavat parempia aikoja, eivät niitä saa. Parhaat tuotteetkaan eivät ole yksin riitä, koska ostajat haluavat elämyksiä ja kokea koko ajan jotakin uutta, hän sanoo. Pitkän linjan veneammattilainen Sonninen korostaa, että veneostos pitää osata perustella myös tärkeille sidosryhmille ja päättäjille.

  Bella esittelee helmikuussa Helsingin venemessuilla seitsemän uutuusmallia: Bella-, Flipper- ja Aquador-valmistetaan Suomessa. Tehtaat ovat Kuopiossa ja Luodossa Pohjanmaalla.

  Viime vuonna Bella-Veneiden liikevaihto oli 22 miljoonaa euroa ja tuotanto noin venettä. Tänä vuonna liikevaihdon arvioidaan olevan 26 miljoonaa euroa ja valmistuksen — venettä. Viime vuonna Kuopiossa oli keskimäärin työntekijää. Tänä vuonna heitä on arviolta keskimäärin Tammikuussa lomautettuna on noin 80 henkeä.

  Luodossa työntekijöitä on noin Jos luet kommentteja tai kirjoitat niitä, muut käyttäjät voivat nähdä, milloin olet kirjautuneena palveluumme. Jos haluat, etteivät muut näe paikallaoloasi, voit estää sen asetuksista. Jos haluat vaihtaa nimimerkkiäsi, voit tehdä sen täältä.

  Tilaa Savon Sanomien uutiskirje.

  Seksiseuraa live vanhan naisen pimppi

  Elokuussa Bella-Veneiden Kuopion Särkiniemen tehdas, tuolloin yksi yrityksen yhteensä seitsemästä tehtaasta, paloi, minkä seurauksena tuhoutui osittain yli 1 neliömetriä tuotantotilaa.

  Palamisen jälkeen yhtiön toiminta arvioitiin uudestaan, mikä johti laajamittaisten kehitystoimien aloittamiseen. Kehitystoimien ensimmäisenä konkreettisena tuloksena yritys aloitti toiminnan uudella 3  neliön tehtaalla Kuopion Siikaniemessä. Alueelle on siirtynyt myös Bellan alihankkijoita ja muita alan yrityksiä.

  Keväällä Bella julkisti rakentavansa testaus-, kehitys- ja koulutuskeskuksen Siikaniemen Marine Parkiin. Yhtiön visioimaa venealan kehityskeskusta alettiin rakentaa syksyllä Sonninen arvioi tuolloin tutkimuskeskuksen maksavan noin 2,5 miljoonaa euroa ja työllistävän suoraan noin 10 henkilöä.

  Autoteollisuudesta konseptia lainaavaan hankkeeseen oli lähdössä kumppaneina VTT ja eri moottorivalmistajat. Savon ammatti- ja aikuisopisto suunnitteli puolestaan tutkimuskeskuksen yhteyteen venemyyjien koulutusohjelmaa. Pietarsaaressa sijaitsevasta tehdashallista tuhoutui katto ja neliön osasto, jossa toimi lattia-alan yritys.

  Bellan tuotantotilat kärsivät kuitenkin vain savuvaurioita. Toimitusjohtaja Raimo Sonninen arvioi palon aiheuttavan venetehtaalla muutaman päivän tuotantokatkon. Tänä vuonna liikevaihdon arvioidaan olevan 26 miljoonaa euroa ja valmistuksen — venettä.

  Viime vuonna Kuopiossa oli keskimäärin työntekijää. Tänä vuonna heitä on arviolta keskimäärin Tammikuussa lomautettuna on noin 80 henkeä. Luodossa työntekijöitä on noin Jos luet kommentteja tai kirjoitat niitä, muut käyttäjät voivat nähdä, milloin olet kirjautuneena palveluumme.

  Jos haluat, etteivät muut näe paikallaoloasi, voit estää sen asetuksista. Jos haluat vaihtaa nimimerkkiäsi, voit tehdä sen täältä.

  Tilaa Savon Sanomien uutiskirje. Saat joka iltapäivä viisi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Kirjautuminen vaatii evästeiden hyväksymistä.

  Ole hyvä ja salli evästeet selaimesi asetuksista. Kirjaudu sisään Hanki tunnukset. Olet kirjautuneena tunnuksella Omat tiedot Kirjaudu ulos.

  Salli JavaScriptin käyttö JavaScript tulee olla käytössä pystyäksesi näkemään sivun sisällön. Olet lukenut maksutonta artikkelia. Bellan tehtaalla Kuopion Väliköntiellä paiskittiin perjantaina töitä.

  Markku Mönkkönen viimeisteli uutta venettä. Toimitusjohtaja Raimo Sonninen korostaa, että käyttömukavuus ja yksityiskohdat ovat tärkeitä. Mika Latva-Hoiska Bellan veneet ovat vahvan tutekehittelyn tulosta.

  Bellan toimitusjohtaja Raimo Sonninen kertoo, että uudet mallit ovat lyöneet läpi: Uusi mielenkiintoinen markkina-alue on Sonnisen mukaan Kiina. Vuoden tavoite liki tuhat venettä Bella esittelee helmikuussa Helsingin venemessuilla seitsemän uutuusmallia: Kari Manninen Savon Sanomat. Savon Sanomien uutiskirje Tilaa Savon Sanomien uutiskirje.

  Suomi kuopio bella

  Suomi kuopio bella